Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

Donnerstag, 12. Februar 2009

Foto Safari #2


Hälleristningar! I love them! So matching to Fotosafari's Logo, I thought of my photos I once made in Tanumshede, Sweden. Think how old they are (about 8000 years) and what happend then and who were those folks producing them; real fascinating. Recommend to all to visit them whenever you have the chance. There are many around in this area, also over the border in Norway near R110. Enjoy!! For more infos, see www.petuniablogg.blogspot.com!

2 Kommentare:

Karin Grøn hat gesagt…

Vi har en fælles lidenskab. Helleristninger- jeg har besøgt alle dem jeg kan komme til. I Danmark har vi godt nok soltegn på sten fra bronzealderen, men kun på Bornholm er rigtige helleristninger. Da vi var der for nogle år siden kunne vi ikke se dem, for de var ikke malet op, så vi måtte op og kravle og mase rundt på en stor sten for at se dem. Det var spændende. Desuden har jeg set dem både i Sverige og Norge. Og da jeg var ganske ung kopierede jeg nogle stykker og strikkede dem ind i en hønsestriktunika, der desværre er foræret væk.

Petunia hat gesagt…

Helleristninger er fantastisk flotte! Jeg kan ikke hiske å ha sett noen "ekte" på mine vandringer, men mange "falske" som er laget i nyere tid.
Flott fotosafari!