Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

Mittwoch, 20. Januar 2010

~ A Serious Day ~

Days are gloomy and serious indeed. Again light snowfall all day and the sky was darkgray. Hubby and I drove to Tumorcenter UCCH in Hamburg today. They are all specialists there and can start right off with therapies; the hospital he is in now acts far too slow; his cancer is growing fast...the entire situation is shattering.

For a short diversion inbetween I had a look at this beautiful wool: 60% Mohair, 40% New Wool and so beautiful pastells. ⊱╮⊱╮⊱╮

1 Kommentar:

Karin Grøn hat gesagt…

Kære Bea- jeg ved ikke hvem Hubby er, men jeg formoder det er din tidligere partner og det gør mig forfærdeligt ondt at høre, at vedkommende er blevet syg og har det så dårligt så hurtigt. Jeg håber inderligt at behandlingen hjælper. Jeg har inden jeg læste denne side lagt en hilsen til dig i form af en award på min blog, men glem det og koncentrer dig om vigtige ting i livet. Det er bloggeriet ikke. Det er også sygdom der har holdt mig tilbage den sidste tid og jeg har valgt ikke at skrive om det på bloggen, da det handler om mit yngste barn og min mand. Vi er sære nok i forvejen, så vi vil ikke gøre det yderligere synligt for alle mennesker.