Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

Montag, 29. November 2010

~ Better late then never ~


Beautiful Fair Isle part of a cardigan and to participate in Petunia's photoseries Mandagstema I would like to show off these dogs today; one is crocheted though. Todays issue is called Skyggen - Shadow. Well, this crocheted doggy is not really the shadow of the real one, but as I like this photo and honour this piece of art and the work that was done to create it, I just had to use it for this theme.
Skyggen er tema i dag hos www.petuniablogg.blogspot.com! Javel, ikke skygge a vise i dag, fordi det snöer og snör og snör......sa se hva jeg har funnet i min magasinet pa pc'n! Hunder passer pa en eller andre mate til temaet, ikke sant?!!! Bare en herlig ide og masse arbeid er det heklede hundet; liksa det nydelige Fair Isle mönster......ha en super ny uke!
6 Kommentare:

Inge hat gesagt…

Fin og kreativ skygge tolkning.. :-)

Fies notiser hat gesagt…

Holyshit! Steike artig komposisjon - æ vart næsten litt skræmt, ja... ;-)

Malys krok hat gesagt…

Litt skygge her også! Var det virkelig en heklet stor hind?! Har aldri sett på maken! spennende!
-Margit-

Pysselfarmor hat gesagt…

Men oj! Fick putsa glasögonen - en virkad hund...att den riktiga hunden ligger kvar och inte bryr sig!!! Kanske hans låtsaskompis ;-)

TorAa hat gesagt…

Shadow or replica, it does not matter. It's your intepretation that matters.
I find it great

Petunia hat gesagt…

Takk for ditt bidrag på mandagstema denne uken!!
Beklager at jeg er så sen med å kommentere, men min mann har blitt syk og har vært sengeliggende og totalt pleietrengende på 11. dagen, så jeg har ikke hatt så mye overskudd til annet enn det aller nødvendigste. Kjenner at jeg trenger enn lang ferie nå!!
Derfor har jeg gjort noe jeg ikke liker denne gangen og har kopiert kommentaren til dere alle.
Jeg lover å komme sterkere tilbake i senere!!
NB! Husk at det er trekning av to nisser inne hos meg i morgen og er du ikke med, så er det enda tid til å melde seg på. Du finner det under innlegget Gavedryss, Nisser søker nye hjem!!